30. jul, 2021

Husvagnssemester

Nu har vi varit på husvagnssemester. Lexi och Luna gillade husvagnslivet. Mycket spännande att kolla på vid våra promenader på campingområdet. Att sova i husvagnen var heller inga konstigheter. Lägger sig människorna så lägger sig hundarna. Luna verkar kunna hålla sig hur länge som helst dessutom. Rastning vid 21:30 och sen ut vid 9 är inga bekymmer. Hon kunde säkert sova längre om inte vi börjar stöka på och ska upp.

Det tråkiga, beroende på var man semestrar, är att hundar inte är så välkomna på vissa ställen.  Fint väder och bad hör ju ihop. Hundarna fick tillbringa några timmar per dag i bilen som jag lyckades hitta bra skuggplatser för. Jag är inte brydd för att parkera bilen långt in i täta buskage där solen inte kommer åt. Sen koll av hundar en gång i halvtimmen så funkade det utmärkt. De sov lugnt i lagom temperatur hela tiden. De behövde sova ut märkte jag. Mycket nya intryck gör en hund sömnig.

På ett ställe hade en farbror kört fast sin bil pga lera. Vi drog upp honom. Tur att jag har en bra bil så inte jag fastnar i min jakt på skugga...

Idag fyller valparna 4 månader. Grattis Uno, Texas och Atlaz!

Luna väger nu 7,4 kg.